O NAS

VEČ KOT LE MODNI DODATEK

Zlatarstvo Azur prihaja iz doline Soče, kjer se je nakit prvič pojavil že v koncu 6. stoletja pred našim štetjem. Fibule, ki so bile najprej pripomoček za spenjanje obleke, so se sčasoma razvile v modni dodatek. A to ni bil le okras, nakit je bil izdelan po naročilu in je naročnika varoval pred zlimi duhovi, vlival skrivnostne kozmične moči ali zdravil.

Nakit je večen. Je način izražanja in del nas. Poiščite svoje simbole in jih nosite vsak dan. Nosite tisto, v kar verjamete. Mi verjamemo, da je nakit več kot le modni dodatek - je način življenja.

O NAJU

Zlatarstvo vodiva Nataša in Andrej Lamper. Pred 20 leti sva se preselila v Tolmin in se podala na skupno pot tudi v poslu. Andrej je že prej opravljal poklic zlatarja, zato sva se odločila, da odpreva svojo zlatarno. To nama je omogočalo, da sva samostojna in kreativna tudi na najini poslovni poti.

Andrej nakit izdeluje in popravlja, Nataša pa je nasmejan obraz v poslovalnici v katero se stranke rade vračajo. Poseben pečat je Zlatarstvu Azur pustilo tudi Natašino zanimanje za numerologijo, astrologijo in bioenergijo, saj je po temu zlatarstvo dobilo ime, navdahnilo pa je tudi kolekcijo s soškimi kamni.

ZAKAJ AZUR

Naše zlatarstvo je dobilo ime Azur tudi po numerološkem angelu Azurju. Sporoča nam, da bomo kmalu dosegli željeni cilj, naj le imamo upanje in potrpljenje. Vsak kos nakita iz naše zlatarne s seboj nosi delček Azurja in upamo, da vam bo pomagal izpolniti vaše cilje.

Poleg tega kot azurno opisujemo barvo neba, v katero je človek že od nekdaj pogledoval, da je našel pravo smer. Ko gledamo v nebo se povežemo z naravo in se počutimo svobodne. Ponoči pa nam zvezde kažejo pot in naše cilje.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več