Mesečev kamen

znak1

Prodaja obeskov, ki nadomeščajo izgubljeno življenjsko moč in povečujejo intuicijo. Najbolje delujejo, če se prilegajo na kožo.Ustvarjajo široko biopolje.

V ponudbi imamo regulator biopolja, ki se dotika kože je najbolj učinkovit, ker hitreje dodaja energijo. Elipsa je regulator, izdelan kot obesek za nošenje okrog vratu. V poštev pride v kriznih pogojih, pri fizičnih in psihičnih obremenitvah, ko v kratkem času rabimo veliko energije. Prenosne regulatorje rabimo na območjih, kjer je veliko elektromagnetnih sevanj, delo v elektrarnah, na daljnovodih, v bližini baznih postaj pa tudi pri šofiranju, ali če imamo kronične bolezni in stalno potrebujemo energijo. Srebrna elipsa nevtralizira škodljiva sevanja v premeru 100m, teža 14 gramov, pozlačena je primerna za ljudi, ki so alergični na srebro. Najboljšo kakovost biopolja pa ima zlata elipsa, ki učinkuje v premeru 300m, teža 17gramov. Velikost vseh modelov je 31,2×21,7mm.

9

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več